Inspiration & Solution

www.

HOME

4D MOZI- SZIMULÁTOR

ELÉRHETŐSÉGÜNK

CNC GÉPEK  

EGYEDI GÉPEK  

MIKROKONTROLLEREK-SZOFTVEREK

MODELLEK

HASZNÁLT GÉPEK

Ameddig a készlet tart...

 Az  "A" kategóriában eladásra kínált használt gépeket cégünk tüzetesen átvizsgálja, a hibás, kopott alkatrészeket kicseréli és csak üzembiztos, a rendeltetésének megfelelően működő  berendezéseket értékesít megrendelőinek. Felújított gépek.

 

 

A "B" kategóriába  átvizsgált de felújításon át nem esett gépeink tartoznak. Az átvizsgálás során Állapotfelvétel készül a gépekről, melynek tartalmával megismertetjük  vásárlóinkat.Általában elmondható, hogy ezen gépek kisebb nagyobb kompromisszumokkal  működőképesek. Egyedi megrendelésre a "B" kategóriás gépet "A" kategóriásra felújítjuk !

 

 

A "C" kategóriás gépek, használt, hiányos, hibás gépek. Ezek csak  felújítás után vállnak üzemképessé, vagy alkatrésznek használhatóak fel.

Ezen gépekről is készül állapotfelvételi lap.

 

A használt gépek kategóriákba sorolásáról...

>>>

Kérdése van, érdekelnék az az árak és a fizetési kondíciók ?

HÍVJON MOST !

30-386-9150

Munkanapokon 9-17 óra között fogadjuk hívását !

!

Jelenleg nincs használt  gép a kínálatunkban !

Régi MIMOT  SMD ültető gép 1206,0806 alkatrészekhez, sok tartalék alkatrésszel, feederekkel, leírással,kapcsolási rajzokkal. Egy központosító motor hiányzik, de beszerezhető. Sajnos egy indítás után kiszállt a füst belőle, azóta lecsapja a biztosítékot. Sokáig állt nálunk, eladó sorba került, hátha valaki fantáziát lát benne. Sok DC szervó motor, enkóder, lineáris pálya van benne. A gép váza alumínium öntvény. Ára 250 000.- ft +Áfa. 

ÁRA: 250 000.- Ft + ÁFA

!

C