Inspiration & Solution

www.

HOME

4D MOZI- SZIMULÁTOR

ELÉRHETŐSÉGÜNK

CNC GÉPEK  

EGYEDI GÉPEK  

MIKROKONTROLLEREK-SZOFTVEREK

MODELLEK

ÚJ GÉPEK

Rendelhető gépek

Cégünk 2001 óta gyárt CNC asztalokat, a reklámipar, gyors rototípusgyártás, műanyag megmunkálás céljára. Gépeink  alkalmassá tehetőek néhány kiegészítővel faipari megmunkálásokra is.

A nagyméretû CNC asztalaink  moduláris felépítésûek. Vázszerkezete és lineáris elemei kifejezetten erre a célra fejlesztett célgép építõ elemekbõl állnak. Alumínium szerkezeti profiljai nagyszilárdságúak és igen pontos gépek építését teszik lehetõvé.  A szerkezetépítő elemek variálhatósága és a benne rejlő lehetõségek az ipar bármely területén alkalmazható gépek tervezését és kivitelezését teszik lehetõvé.  Természetesen amennyiben egyedi méretekre, vagy speciális  mozgatásra lenne szükség ,ezen igényeket is ki tudjuk elégíteni. Az asztal vezérlését PC-alapú CNC controller végzi, melyet szabványos ISO-G kódos vezérlő programmal láttunk el. A gép által értelmezett programnyelv a cnc gépek körében használt ISO G-kód. Asztallap nélküli kivitel , kettõ , asztal vázon belül szabadon elmozdítható T-hornyos felfogóelem biztosítja a munkadarab rögzítési lehetõségét. .A munkatarület alatt 40mm-rel található betétlemez a forgács felfogását biztosítja.Igények esetén speciális lefogási lehetőségeket is alkalmazhatunk a munkadarab rögzítéséhez.( Vákum, karos rögzítők, felfogó szerszámok.)

 A gépek közös jellemzői:

  •  valós 3D interpoláció ( 3 dimenziós marás)

  •  4. (forgó "A" ) tengellyel kiegészíthetőek.

  •  nagy megmunkálási terület - 750x1000mm-től  3000x3000mm-ig

  •  BLDC Szervó,AC szervo, DC szervó vagy kérésre Stepper motoros kivitel

  •  kefe nélküli marómorok nagy választéka 250W-tól 4.0 kW-ig

  •  golyósorsó-golyósanya kivitel

  •  0.01mm felbontás

  •  ipari kivitel, tartós használatra tervezve, alacsony karbantartási igény

 

 

Megfizethető áru gépek, megfelelő ár-érték aránnyal.

Standard méretek:750x1000, 1250x1000,1500x1000,2000x1000 mm (Y-X)

Z irány kétféle standard méretben létezik:

  •  100mm áteresztéssel műanyagipari gépekhez 

  •  250mm áteresztéssel faipari és 3D megmunkálásokhoz. Faipari          gépeknél nagy teljesítményű ipari porszívóval közvetlen porelszívás   a Z irányon. 3D digitalizálás opciós digitalizálóval megoldható a gépeinken.

 

 

Gyártási határidő,megrendelés:

 

Cnc asztalainkat csak egyedi megrendelésre gyártjuk, árak és gyártási  határidő tekintetében érdeklődjön!  . A megrendelést minden esetben Gyártási Szerződéssel igazoljuk vissza. Megrendelés  esetében szükséges előleg  a  gép árának  60%-a. 

 

Rendszer tartozékai:
-CNC mechanika x,y,z tengellyel motorokkal, választható főmotorral

-3 tengelyes vezérlő, negyedik tengely előkészítve
-CNC kontroller ( PC, + USB mozgásvezérlő, mikrokontrolleres panel )

-TFT monitor, klaviatúra, egér

HASZNÁLT GÉPEK

Ameddig a készlet tart...

ÚJ AJÁNLATUNK......

Régi gépek felújítása, CNC controller, hajtómotor cseréje korszerűbbre !

Recesszió van, ezt mindenki érzi az iparból él. Csökkenőben a megrendelés, kevesebb pénz az új gépek beszerzésére, viszont a megrendelők egyre gyorsabb  és  olcsóbb munkát szeretnének. A legtöbb régi gép mechanikailag még jó állapotban van, de  korszerűtlen vezérlés miatt lassabbak és pontatlanabbak az új gépekkel összehasonlítva.

 

A megoldás : Cseréltesse le velünk  gépének vezérlését WIN7 alatta futó CNC vezérlőprogramra és a régi léptetőmotorok vagy DC szervók helyett  építtessen be be  enkóderes visszacsatolású BLDC vagy AC szervó motorokat !

Eddig több, különféle gyártó  gépén ( Isel, Pacer ) végeztük el ezen átalakításokat a megrendelőink megelégedettsége mellett.

Akciónkban, a DOS alatt futó régi DEXMACNC programját   új WIN7 számítógépre, vezérlőprogramra és mikrokontrolleres CNC vezérlőre  cseréljük !

 

 Az  "A" kategóriában eladásra kínált használt gépeket cégünk tüzetesen átvizsgálja, a hibás, kopott alkatrészeket kicseréli és csak üzembiztos, a rendeltetésének megfelelően működő  berendezéseket értékesít megrendelőinek. Felújított gépek.

 

 

A "B" kategóriába  átvizsgált de felújításon át nem esett gépeink tartoznak. Az átvizsgálás során Állapotfelvétel készül a gépekről, melynek tartalmával megismertetjük  vásárlóinkat.Általában elmondható, hogy ezen gépek kisebb nagyobb kompromisszumokkal  működőképesek. Egyedi megrendelésre a "B" kategóriás gépet "A" kategóriásra felújítjuk !

 

 

A "C" kategóriás gépek, használt, hiányos, hibás gépek. Ezek csak  felújítás után vállnak üzemképessé, vagy alkatrésznek használhatóak fel.

Ezen gépekről is készül állapotfelvételi lap.

 

A használt gépek kategóriákba sorolásáról...

>>>

>>>

Kérdése van, érdekelnék az az árak és a fizetési kondíciók ?

HÍVJON MOST !

30-386-9150

Munkanapokon 9-17 óra között fogadjuk hívását !

!

Jelenleg nincs használt  gép a kínálatunkban !

Régi MIMOT  SMD ültető gép 1206,0806 alkatrészekhez, sok tartalék alkatrésszel, feederekkel, leírással,kapcsolási rajzokkal. Egy központosító motor hiányzik, de beszerezhető. Sajnos egy indítás után kiszállt a füst belőle, azóta lecsapja a biztosítékot. Sokáig állt nálunk, eladó sorba került, hátha valaki fantáziát lát benne. Sok DC szervó motor, enkóder, lineáris pálya van benne. A gép váza alumínium öntvény. Ára 250 000.- ft +Áfa. 

ÁRA: 250 000.- Ft + ÁFA

!

C