Inspiration & Solution

www.

HOME

4D MOZI- SZIMULÁTOR

ELÉRHETŐSÉGÜNK

CNC GÉPEK  

EGYEDI GÉPEK  

MIKROKONTROLLEREK-SZOFTVEREK

MODELLEK

SZILIKONGUMI  EXTRUDEREK ÉS TECHNOLÓGIÁK

A Dexma Kft fennállása óta fejleszt és gyárt  szilikongumi gyártásához szükséges technológiákat, szilikongumi extrudereket, hőpréseket, a késztermékek megmunkálásához szükséges vágó-daraboló és megmunkáló gépeket. Egyedi, cégre szabott megoldásokat  tudunk kínálni a szilikongumi  gyártás   extrúziós és préstechnológiájából, valamint az előgyártmányok további megmunkálásához.

Saját fejlesztésű technológiával rendelkezünk a szilikongumi profilok  adott hosszméretre történő, ipari méretű és darabszámú  darabolásához. Szintén saját fejlesztésű berendezéssel rendelkezünk a szilikon profilok ragasztásához szükséges ragasztó adagolásához.

 

Első szilikon extruderünk 1999-ben készült  el és a SE-1 elnevezést kapta, ez a gép 60mm ármérőjű magprogresszív  12 L/D arányú csigával készült. A hajtását egy 20kW-os  Dahlander motor végezte egy nyomatéknövelő áttételen keresztül. Az extruderhez egy 4m hosszú, 4  szabályozható zónával

rendelkező acélszalagos 4.4kW teljesítményű, kerámia infrasugárzóval ellátott  kemence is tartozott.

Ennek a berendezésnak az újraépített változata az SE-2 típusszámot kapta.

 

 

A 2000.-ben épített Miniextruder 20mm átmérőjű és 14 LD arányú csigával  kis átmérőjű csövek illetve előgyártmányok elkészítésére készült. Beépített hűtőegységgel rendelkezik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE-3 Szilikonextruderünk 2010 végén került átadásra, 60mm átmérőjű, 12L/D arányú csiga, 4 zónás infrasugárzós kemence, 24kW teljesítmény, az extrudert egy 18kW-os AC motor hajtja, vektoros frekvenciaváltóval. 0-30m/perc lehúzási sebesség. Teljes számítógépes vezérlés, érintőképernyő, AC szervós szalag mozgatás.

SZILIKONGUMI EXTRUDEREK

SZILIKONGUMI HŐPRÉSEK

Szilikongumi  gyártástechnológia egy fontos ága a  préstechnológia. Ehhez a technológiához ajánlunk komplett, alsó-felső fűtött lapos préseket. Önállóan,a vezérelt mikrokontrolleres, szilárdtest relés fűtőlapok is megrendelhetőek illetve méretre legyártjuk, rövid határidővel.
Ha fűtőlap, hőfokszabályozó, prés vezérlés problémája van azonnal hívja
06-30-386-9150